Search: Search

Ons merk - uw banden

What’s in a name? De naam van ons merk is gebaseerd op het Latijn 'semper it', wat ‘loopt altijd’ betekent. Semperit-banden draaien dus altijd en dat doen ze al ruim honderd jaar.

Traditioneel hebben we altijd banden geproduceerd die de ruwe omstandigheden in het moederland (Oostenrijk) van ons Alpenmerk aankunnen. In banden die aan die strenge vereisten voldoen, kun je overal en altijd, winter en zomer, je vertrouwen stellen.

Semperit-banden zijn niet zomaar gewone banden. Dankzij de evenwichtige prestaties van onze producten vertegenwoordigen ze de gulden middenweg. Iemand die Semperit-banden koopt, is niet gewoon verstandig en prijsbewust maar ook zorgvuldig en verantwoordelijk voor zichzelf en ten opzichte van anderen. Semperit produceert technologisch geavanceerde banden voor alle autorijders die bij het rijden en kopen van banden kritische eisen stellen.

Wat zo overtuigt aan onze banden is hun veiligheid, betrouwbaarheid en superieure rijgedrag. Bovendien produceren we banden voor alle omstandigheden. Ongeacht of u comfort vooropstelt dan wel sportieve prestaties, we hebben altijd de juiste band in de beproefde en geteste Semperit-kwaliteit, en dat voor elk type, van compacte auto tot sportwagen. Kortom, Semperit onderhoudt met iedereen een all-round "prestatieband".

Downloads

Hier kan u folders in PDF-formaat vinden.

Naar de Downloads

Banden ABC

Hier vindt u alles wat u moet weten over banden.

Naar het Banden ABC